Bejelentés


Esztergom holiday Kapcsolódj ki, pihenj itt!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Esztergom csodálatos látképe a várban körbejárva élvezhető igazán. A Mária Valéria-híd az egykori magyar Párkány, a mai szlovák Štúrovo városába vezet, ahol szintén érdemes kirándulást tenni, s utána a Szent István Fogadóban megpihenni. 

A vár és a Bazilika városunk főutcájáról közeledve egyre óriásibb. Egész napos elfoglaltságot érdemes ide tervezni, melynek lebonyolításához szakszerű idegenvezetéssel is készséggel szolgálunk. A város Magyarország történelmének jelentős szereplője, van hát mit mesélni a séta során.


 

Szent István hazánk államalapító királya, 1000-ben a pápától kapta a koronát, mely ma is országunk legféltettebb ékszere.


 

A várdomb szoborparkja mindvégig ébren tartja figyelmünket.


 

Nem szabad elfeledkeznünk a kapott támogatásokról, mely által az esztergomi vár is megújulhatott, modernizálódott. Ma már mozgáskorlátozottak számára is egyszerű a bejárása.


 

...s amit a wikipédia is tud...

 

 

De még nagyszerűbb képek és memoriterek kívánkoznak az Ön saját gépére! Várjuk szeretettel, hogy egy élményekben gazdag vakáción a kedvében járhassunk fogadónkban, városnézésén, vagy egy meghitt vacsorán!

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!